Ordförandens rader

 

Ordförandens rader

_________________________________________________________________________________________________

 

26 augusti 2014

Nu är det första stora eldprovet för den nya styrelsen, specialen i Backamo, avklarad och jag vill rikta ETT STORT TACK till alla som bidrog till att den blev så lyckad. Speciellt vill jag ge en stor eloge till vår nya utställningskommitté som alla har bidragit på ett föredömligt sätt och varit otroligt kreativa. Det är så skönt när en sådan kommitté fungerar och blir självgående.

Mellan utställningen och middagen hade vi ju inbjudit till ett KORT informationsmöte från oss som representerar SKEB i hälsoprojektet med SKK. Jag beklagar om detta hade missuppfattats för det var inte tänkt som ett diskussionsmöte eller en medlemsträff men vi tyckte det var ett lämpligt tillfälle för information när så många var samlade.

Nu har vi fått en kallelse till ett nytt möte med SKK den 24 september och innan dess vill vi gärna ha in så mycket synpunkter som möjligt för att ta med oss dit. Jag vet att det också är planerat medlemsträffar på olika ställen i landet och jag hoppas att de kan bli av.

Annmarie

__________________________________________________________________________________________________

11 augusti 2014

Nu börjar höstspecialen närma sig med stormsteg och vi har glädjande nog fått in c:a 65 anmälningar.

Vi har ju bjudit in till en kort information om RAS-arbetet efter utställningen och inför den vill jag informera om att det senaste förslaget som vi skickat ut till intresserade INTE har gjorts i samråd med oss tre rasrepresentanter från SKEB utan det är de kompletteringar som utlovades från SKK vid medlemsmötet i samband med årsmötet. Vi fick dokumentet dagen innan det distribuerades ut till er och vi hade inte sett det tidigare. Vi har gått igenom det och meddelat SKK att vi tre inte kan ställa oss bakom det i dess nuvarande skick och har lämnat förslag till ändringar. Om ni vill ta del av dessa innan informationsmötet kan ni maila mig så skickar jag det. Min adress är maeland@bredband.net

Jag hoppas vi får en riktigt härlig bulldoggshelg i Backamo!

Annmarie

__________________________________________________________________________________________________

14 juli 2014

Hoppas ni tycker om vår nya hemsida! Vi har tänkt att det skall bli en levande sida där det händer saker nästan varje dag så att det lönar sig att gå in ofta och titta på den.

Under denna rubrik har jag tänkt att jag då och då skall berätta lite om vad som händer i klubben.

Det jag kan berätta idag är att vi nu har fått ett reviderat RAS-förslag från SKK. Det är alltså deras förslag som vi nu skall titta på och ev ha synpunkter på inför nästa möte i projektgruppen. Eftersom det inte är ett färdigt dokument kommer vi inte att lägga ut det här på sidan ännu men den som är intresserad av att läsa utkastet kan kontakta mig så skickar jag det. Min mailadress är maeland@bredband.net

En fortsatt skön sommar önskar jag er alla!

Annmarie

__________________________________________________________________________________________________